Titel

Healing Remedy

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid 

Problemen met uw hoofdhuid? Misschien heeft u al geprobeerd dit te verhelpen met medicijnen die op recept te verkrijgen zijn, met het risico op bijwerkingen: irritatie, jeuk, allergische reacties en vervagen van uw haarkleur. Onze tip: L’ANZA Healing Remedy Collection van L’ANZA. Een verzorgingslijn, die uw hoofdhuid én uw haar veilig en effectief verzorgt, zonder vervelende bijwerkingen. 

De Healing Remedy Collection is een drie-stappen Wellness Systeem voor Haar & Hoofdhuid. De shampoo, conditioner en treatment werken zowel curatief als preventief. Ze pakken de symptomen en de oorzaken van uw hoofdhuidproblemen op natuurlijke wijze aan. Zonder de nadelige bijwerkingen van medicijnen, die bovendien alleen op recept verkrijgbaar zijn. 


 

Optimaal herstel

De Healing Remedy Collection bevat botanische ingrediënten die samen met L’ANZA’s exclusieve Keratin Healing System uw hoofdhuid optimaal herstellen. Ze verlichten jeuk, controleren de talgproductie, kalmeren de droge, schilferige hoofdhuid en herstellen de natuurlijke balans. Dat merkt u meteen: uw hoofdhuid krijgt zijn gezonde conditie terug, nieuwe hoofdhuidproblemen worden voorkomen. Daarnaast zorgt het Keratin Healing System ook voor een perfecte kwaliteit van uw haar en blijft uw kleur als nieuw.

Testresultaten

De werking van de Healing Remedy Collection is getest op duizenden personen met hoofdhuidproblemen. Dit leverde veel positieve resultaten op: het merendeel van de testpersonen verklaarden dat hun hoofdhuidproblemen binnen vijf dagen waren verdwenen door het gebruik van het drie-stappen Wellness Systeem van de Healing Remedy Collection.

Ingrediënten

De Healing Remedy Collection bevat botanische ingrediënten die samen met L’ANZA’s exclusieve Keratin Healing System de hoofdhuid optimaal herstel.

Papaya extract - vernieuwt & egaliseert

Rijk aan enzymen. Reinigt alle oneffenheden van de hoofdhuid op milde wijze, ook product build-up. Papaya verwijdert ook dode huidcellen, zonder de gezonde cellen aan te tasten. De hoofdhuid normaliseert en wordt weer gezond.

Shiso mint – verfrist & zorgt voor balans

Natuurlijk reinigend ingrediënt dat overtollig sebum van de hoofdhuid verwijdert. Het verfrist de hoofdhuid en herstelt de balans weer optimaal. Shiso Mint heeft antibacteriële werkingen en voorkomt dat micro-organismen de hoofdhuid beschadigen.

Lavendel olie – kalmeert & zorgt voor comfort

Bevat unieke herstellende ingrediënten, die de hoofdhuid kalmeren, en antibacteriële, conserverende ingrediënten, die schimmels en andere micro-organismen bestrijden. Dankzij de kleine moleculen kan de Lavendel olie diep in het haar en de hoofdhuid binnendringen, waardoor deze weer herleven en optimaal worden hersteld.

Kokosnoot water – verzacht & hydrateert

Gewonnen uit de verse, jonge kokosnoot. Deze lichte vochtinbrenger is uitermate geschikt voor het hydrateren en verzachten van de hoofdhuid. Kokosnoot water is rijk aan calcium, magnesium, elektrolyten, kalium en fosfor. Deze ingrediënten geven de hoofdhuid en het haar de ideale vochtbalans.

Keratin Healing System – verzorgt & herstelt

Herstelt het haar door essentiële voedingsstoffen, zoals proteïne, vocht en mineralen aan te vullen. De ingrediënten, die diep in het haar binnendringen, hebben een dubbel positieve werking. Hierdoor hechten ze zich stevig aan de beschadigingen in het haar, die een negatieve lading hebben. Zo maakt het Keratin Healing System het haar weer gezond precies daar waar het nodig is. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Scalp Balancing Cleanser - 300ml

€36,50 incl. BTW
De producten uit de Healing Remedy Collection verlichten jeuk, controleren de talgproductie, kalmeren een droge, schilferige hoofdhuid en herstellen de natuurlijke balans van de hoofdhuid. De producten uit deze lijn werken op een veilige en effectieve wijze zonder bijwerkingen, die vaak voorkomen bij medicinale producten op recept.

Scalp Balancing Conditioner - 250ml

€43,50 incl. BTW
De producten uit de Healing Remedy Collection verlichten jeuk, controleren de talgproductie, kalmeren een dro- ge, schilferige hoofdhuid en herstellen de natuurlijke balans van de hoofdhuid. De producten uit deze lijn werken op een veilige en effectieve wijze zonder bijwerkingen, die vaak voorkomen bij medicinale producten op recept.

Scalp Balancing Treatment

€43,50 incl. BTW
De producten uit de Healing Remedy Collection verlichten jeuk, controleren de talgproductie, kalmeren een droge, schilferige hoofdhuid en herstellen de natuurlijke balans van de hoofdhuid. De producten uit deze lijn werken op een veilige en effectieve wijze zonder bijwerkingen, die vaak voorkomen bij medicinale producten op recept.