Titel

L’ANZA

Klanten van Haaremetijd kunnen hun haar niet alleen laten knippen, kleuren en stylen, maar ook laten herstellen. Tegelijkertijd! Want Haaremetijd werkt met L'ANZA Healing Haircare. Dit exclusieve haarcosmeticamerk biedt producten die het haar helen, verzegelen en beschermen.

L'ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk Healing Haircare biedt. Waar veel merken niet verder gaan dan alleen het verzorgen en beschermen van het haar, is L'ANZA in staat om het haar van binnenuit op te bouwen.

Voor eigenaresse Cindy Hulsebos reden om ook zelf te werken met deze serie: “Haar wordt continu belast door allerlei invloeden van buitenaf: zon, wind, regen, droge ruimtes – noem maar op. Bovendien laten steeds meer mensen hun haar chemisch behandelen. Allemaal stressfactoren, waardoor het haar beschadigt.’’

Hoe gezonder het haar, hoe beter het hiertegen bestand is. De therapeutische formules van L'ANZA zijn gericht op de óórzaak van de schade, niet alleen op de symptomen. Ze herstellen en versterken de innerlijke structuur van het haar. En dat merk je meteen: het wordt voelbaar sterker en soepeler. Het is makkelijker in model te brengen en straalt van gezondheid.

Cindy: “Bij Haaremetijd krijgt u een gepersonaliseerd advies. Wij analyseren altijd eerst het haar en adviseren dan welke producten en welke behandeling het beste zijn. Met L'ANZA krijgen onze klanten dat ook: het beste dat er is voor hun haar.’’

Zelfs het meest beschadigde haar herstelt!
L'ANZA bouwt het haar weer op met proteïnen en vocht, de belangrijkste bestanddelen van het haar. Veel producten leggen alleen een cosmetisch laagje rondom het haar, maar de waardevolle ingrediënten van L'ANZA dringen tot diep in het haar binnen. Een speciaal hydrolisatieproces zorgt ervoor dat deze ingrediënten – zoals keratine aminozuren van menselijk haar, vitale mineralen en kruidenextracten – beter worden opgenomen en langer worden vastgehouden in het haar. Zelfs het meest beschadigde en droge haar herstelt!

Ontdek en ervaar de producten zelf, u kunt een afspraak maken door met ons te bellen of eens binnen te lopen in onze salon voor een kopje koffie of thee.

055-3124663